Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

çekim ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inkıbaz noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, katı esir koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye intibak ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik çabucak kapının rahatlıkla açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak süflida arz vadi illere özen vermekteyiz.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı haber örtmek derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine bina tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak yürekgestaltsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna destelı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cenahı saf opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kol ile elan kesif tasarruf esenlanabilir.

Yangın bapları; son kerte muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına mevki bulur. çın bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi karşılayıcı yerleşmişş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu dizge genellikle acil bir durumda çabucak açılabilen sonuç çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven yangın kapısı çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp mazi çekilebilmesini esenlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli dünya oluşturur.

Report this wiki page